KlusWaterland kunt u inschakelen van de kleine klus tot het grote project. Soms heb je van die klusjes waar je nogal tegenop ziet, waar je maar niet aan toekomt of waarvan je simpelweg niet weet hoe je ze moet uitvoeren. Daarom gaat u op zoek naar de vakman waar u terecht kunt met uw probleem of klus.

Samen komen we tot de oplossing van uw probleem of klus

U heeft een klus en wij samen zoeken naar de meest passende, creatieve maar vooral de beste oplossing. Met vakmanschap en veel creativiteit weten wij zelfs voor het grootste probleem een oplossing te creëren. Een ander sterk punt van ons is het op maat advies. Wij gaan met u in gesprek en komen samen met u tot een passende oplossing voor elke denkbare klus.

Soorten opdrachten

Denk hierbij bijvoorbeeld aan: het verwisselen van een lamp; het leveren en plaatsen van kwaliteit horren; het leveren en monteren van veiligheidssloten; het vervangen van de rookmelders; ontstoppen en herstellen van de afvoer; herstellen van de kraan; aanleggen van elektra tot het aanleggen van het straatwerk, elektra enz in de tuin. Op de site ziet u een selectie van de soorten werkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren. Wellicht staan uw werkzaamheden er niet tussen. Neemt u dan gerust eens vrijblijvend contact op. Het is het zeker waard!! Om meer te weten over de selectie van werkzaamheden klik op de titels van de categorieën.

Afspraak is afspraak

KlusWaterland levert en monteert altijd volgens afspraak! Belangrijk is dat u als klant het gevoel heeft eerlijk behandeld te worden.

Tevredenheid

KlusWaterland levert kwaliteit die u mag verwachten en is pas tevreden als u dat bent!

 

Tevreden, zeg het voort. Niet tevreden, zeg het ons.

 

3 gedachten over “Over & Review

Geef een reactie