M&C Cilinders en Beslag  

Sluit u met een goed gevoel de deur achter u dicht. Dat gaat echter niet met de standaard en/of inmiddels versleten woningbouwcilinder. Veel mensen weten niet hoe belangrijk de juiste Cilinder is. Bij de standaard of oude Cilinders of Beslag is men binnen 2 minuten, stil en geruisloos binnen. Wees wijs, en wacht niet tot het te laat is. 

Klik hier voor de laatste inbraakcijfers van Purmerend.

de Veiligheidscilinder***

Ik plaats uitsluitend M&C SKG*** Antibreek en Kerntrek veiligheidscilinders, van Zwitserse komaf, die alle beveiligingstechnieken in één cilinder verenigt. De veiligheidscilinders zijn voorzien van een certificaat. Enkel op vertoon van dit certificaat kunnen extra sleutels (en extra cilinders) nageleverd worden. Een veiligheidscilinder en veiligheidsbeslag is maatwerk. Hierdoor kom ik de veiligheidscilinders, beslag en sloten persoonlijk bij u inmeten en monteren.

 

M&C COLOR+

Vele consumenten willen graag een sterke SKG3 *** cilinder en toch een gunstige prijs. Of consumenten die altijd hun sleutels kwijt zijn en graag makkelijk hun sleutelbos willen herkennen.

De Color+ cilinder biedt de oplossing. Een SKG3 *** cilinder waar je echt je voordeel mee kan doen. Niet alleen heeft de Color+ een hardstalen brug, snakepinnen en een snakebar, bovendien is hij standaard tweezijdig bedienbaar zonder extra meerkosten. De speciale kleurenkapjes zorgen daarnaast voor een makkelijkere sleutelherkenning. Afhaalprijs al vanaf 45 euro.

 

 

De M&C COLOR+, MATRIX, MINOS, CONDOR & MOVE zijn beveiligd tegen boren, openpikken, kerntrekken, de slagmethode en de impressietechniek. Deze SKG®*** veiligheidscilinder is nagenoeg onbreekbaar door de hardstalen brug – zelfs zonder deurbeslag.

De Veilgheids-Cilinders zijn standaard voorzien van een zogenaamde nood of gevarenfunctie. Hierdoor is de Veiligheids-Cilinder tweezijdig te bedienen – ook wanneer er een sleutel in de andere zijde van de cilinder zit.

De sleutels zijn gepatenteerd tegen ongeoorloofd kopiëren, onder andere door middel van een undercut beveiliging. Bij elke set wordt een certificaat geleverd waarmee je bij een geautoriseerde dealer sleutels en/of cilinders kunt laten bijmaken.

KENMERKEN 

Het verschil tussen de M&C: MATRIX en MINOS, CONDOR, MOVE:

MATRIX voorzien van de welbekende Snijsleutel 

CONOR, MINOS, MOVE zijn voorzien van een Keersleutel 

De M&C COLOR+, MATRIX, MINOS, CONDOR veiligheidscilinder is:

 • Veilig: meer dan 3.5 miljoen verschillende sluitingen en nagenoeg onbreekbaar
 • Gebruiksvriendelijk: ook bedienbaar wanneer er een sleutel in de andere zijde zit
 • Modulair: leverbaar tot een maximale lengte van 328 mm; past in elke deur
 • Veelzijdig: leverbaar in de kleuren nikkel, messing en zwart
 • Flexibel: met een sluitplan bepaal je wie toegang heeft tot welke ruimte

Veiligheidsbeslag

Wilt u voorkomen dat uw cilinderslot kan worden ingeboord, uitgetrokken of afgebroken?  Het anti kerntrek beslag biedt u dan de juiste oplossing tegen de populaire inbraakmethode het ”kerntrekken”.

Profiteer van de tijdelijke actie-set voor de voor- en achterdeur. (op = op)  

Wist u dat slechts 0.1% van alle ramen in woonhuizen in Nederland niet op een juiste manier is beveiligd? Dit betekent dat 99.9% niet of slecht beveiligd is… Doe hier wat mee!

Sloten / Driepuntssluiting

Voldoen uw sloten al aan de modernste eisen. Sloten dienen minimaal SKG*** te zijn. Ook voor het ombouwen van uw oude slot naar een 3-Puntsluiting behoord tot de mogelijkheden.

Driepuntssluiting werken als een normaal slot. Wat het verschil tussen deze sloten zijn een normaal slot sluit op een punt en een driepuntssluiting de naam zegt het al sluit op 3 punten in het kozijn. Het voordeel is alle drie de punten kunt u in een handeling bedienen daarbij zijn extra sloten overbodig.

Voordelen Driepuntssluiting

 • Door plaatsing van een driepuntssluiting maakt u het de inbrekers extra lastig.
 • Driepuntssluiting wordt door een sleutel bediend en sluit op 3 punten af.
 • Geen kromme deuren meer en geen tocht en geluid.
 • Makkelijk deuren afsluiten en veilig wonen
 • Overige sloten overbodig
 • Vluchtweg veiliger

Secustrip / Anti-inbraakstrip

Een Anti-inbraakstrip voorkomt het openbreken van een deur door het afdekken van de sluitnaad met twee metalen strips, mede daarom zorgt een veiligheidsdeurstrip voor een afschrikkende werking bij inbrekers.

Slotenmaker, Inbraak, Defect slot

Past uw sleutel niet meer in het slot, of is uw sleutel weg of afgebroken, geen probleem.

Onderhoud

Ook uw hang en sluitwerk heeft op zijn tijd onderhoud en inspectie nodig. Versleten cilinders en sloten zijn niet meer veilig.

Deur op Slot, of Sleutelmaker nodig?

Noodnummer: 06 – 2255.2255

 • nieuwe bewoner;
 • ingebroken;
 • zit de deur op slot en u bent de sleutels kwijt van uw woning;
 • bent u buitengesloten;
 • is uw sleutel afgebroken in het slot;
 • wilt u de sloten van uw huis laten vervangen;
 • is er een andere probleem en u bent opzoek naar een slotenmaker;

dan bent bij ons op het juiste adres. Ik hanteer geen “welbekende” woekerprijzen.