Bedankt voor uw interesse in KwaliteitsHorren.

Niet alleen insecten-, maar ook pollenwerend

Het primaire doel van een hor is het buiten houden van insecten, zodat je binnen ongestoord kunt genieten van de frisse lucht. Maar wist je dat onze horren ook verkrijgbaar zijn met pollenwerend gaas? Door te kiezen voor dit gaas wordt 90 procent van alle pollen uit de lucht gefilterd. Dat is de perfecte uitkomst als je last hebt van hooikoorts! Ook zijn onze horren beschikbaar met extra Transparant gaas, waarbij het zicht naar buiten verbetert en er 25 procent meer ventilatie mogelijk is doordat de draden van het gaas dunner zijn. En heb je huisdieren? Kies dan voor een hor met extra dik gaas tegen scherpe nagels.

Wij leveren alleen topkwaliteit

Er zijn op het gebied van horren veel verschillen in kwaliteit. Wij leveren echter alleen horren uit het topsegment. Deze horren zijn duurzaam, volledig weerbestendig en gaan vele jaren mee. Wij doen geen concessies aan de kwaliteit, zodat u altijd verzekerd bent van topkwaliteit.

De plissé hordeuren zijn hordeuren met klasse, eenvoudig in het gebruik, elegant, supersterk en kindvriendelijk.Er zijn diverse modellen plissé hordeuren op de markt, wij leveren alleen de allerbeste!

Inzethorren zijn de perfecte oplossing voor draai-kiepramen. Eenvoudig te plaatsen en te verwijderen zonder schroeven. Geschikt voor kunststof, houten en aluminium draai-kiepramen.

Onze rolhorren zijn geschikt voor vrijwel alle naar binnen en buiten draaiende ramen en dakramen. De standaard rolhor is met 3,1 cm de meest slanke rolhor die er bestaat, en de Luxe is het absolute topmodel rolhor in de markt met een maximale maat van wel 250 cm breed en 250 cm hoog.

Klik hier om direct een afspraak te maken.

Klik op onderstaande link om naar de juiste HORREN-pagina te gaan:

Hordeuren

Inzethorren

Rolhorren

Rolhor